SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Föreningen Uddevalla Sim
BLI MEDLEM
Hej och välkommen till Uddevalla Sim!Här kan ni finna information om alla våra grupper, från simskola till tävlingsgrupp. Hemsidan hålls hela tiden uppdaterad så att ni medlemmar ska kunna få senaste nytt om vad som är aktuellt.

Anmälan för vårens intensivperioder är öppen!
2021-02-08 10:00
Under sportlovet och påsklovet kommer vi anordna intensivsimskola! 

Träningsavgiften för en intensivperiod är 695 kronor, i detta ingår inträde till simhallen. Utöver träningsavgiften tillkommer en medlemsavgift för 2021 om du inte redan är medlem. 

Om ni bokar båda perioderna samtidigt får ni 10 procents rabatt på träningsavgifterna, för att nyttja denna rabatt måste bokning ske via mail till info@uddevallasim.se.

För mer information kring de olika grupperna och tider, gå till bokningssidan via länken: https://sportadmin.se/book/?F={D2522399-ABD4-4E0A-8F5F-737B689C5E4E}.
Vi startar medlemsbrev!
2021-01-27 17:00
Sedan en tid tillbaka har vi arbetat med att ta fram ett medlemsbrev och nu är det äntligen dags att lansera det! Vår förhoppning är att detta nya medium ska ge er en bra inblick i föreningens verksamhet, träningar, tävlingar, beslut som tas och mycket mer. 

För att läsa medlemsbrevet, klicka vidare till Medlemsbrev.

Trevlig läsning!
Äntligen besked från kommunen!
2021-01-22 17:00
Idag fick vi besked av kommunen att verksamheten för barn födda 2005 och senare kan starta den 1 februari! Vi jobbar löpande med att uppdatera träningstiderna i kalendern och ser fram emot att starta igång träningen i simhallen igen. Vi jobbar på att även de äldre ska få starta igång igen!
Covid-19 restriktioner
2021-01-18 14:12
Hej alla medlemmar! 

Det har kommit lite frågor kring en start av verksamheten och i dagsläget vet vi inte hur det kommer se ut. Det vi vet är att om vi får starta kommer det bli med korrigeringar för många grupper för att kunna följa restriktionerna och pandemilagen. 

Vi arbetar för fullt för att kunna hitta lösningar på detta och har skickat vidare förslag till kommunen. 

Kommunen väntar i sin tur på besked av regeringen hur dem ska agera vilket gör att vår möjlighet att påverka blir ganska liten men med en tydlig plan som vi nu har arbetat fram tillsammans med Jonas (badhuschef) så hoppas vi de kan komma med beslut så snart som möjligt.

Vi alla vill såklart komma igång igen, nuvarande restriktioner sträcker sig till den 24e januari. 


Mvh
Adam Schön
Chefstränare / verksamhetsansvarig  
Ordförande har ordet!
2020-12-22 18:00

Hej,

 

Detta året har som alla vet inte liknat något vi tidigare varit med om. Utifrån klubbens perspektiv vill jag ändå summera året med att vi utifrån omständigheterna haft ett bra år. Tack vare vår duktiga och engagerade personal har verksamheten i stort kunnat hållas igång, även om anpassningarna varit många. Antalet medlemmar ligger nästan i nivå med tidigare och ekonomiskt blir året trots allt hanterbart. Det stora tappet är givetvis att de ungefär 150 simmare som kommit så långt i sitt utövande att dom tävlar, inte har kunnat göra det. Men så har det varit för alla.

Nu kommer vi in i ett nytt år. Vaccinationsprogram drar igång och någon gång framåt sommaren får vi verkligen hoppas att läget normaliseras tillräckligt mycket för att komma igång igen med tävlandet som så många längtar efter. Men som det verkar just nu blir det nog ännu sämre ett tag till innan det vänder. Låt oss hålla tummarna att det inte tar för lång tid. För bakom våra vardagsproblem ligger mycket mänskligt lidande för alla som drabbas svårt av sjukdomen. I det perspektivet skall alla som inte drabbas vara tacksamma.

 

Avslutningsvis vill jag tacka alla som bidragit till allt vi gjort under året, jag vill tacka alla barn som vill vara del av Uddevalla sim och jag vill tacka alla föräldrar som gett oss förtroende att på olika nivåer utveckla era barns simning. Och sist men inte minst vill jag önska en riktigt God Jul och ett gott Nytt År!

 

 

Med vänliga hälsningar

Peter Abrahamsson

BLI MEDLEM
Stötta föreningen!
Nyheter från våra grupper
SWIM of hope 2020, 15/12 11:43 
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra sponsorer