SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Föreningen Uddevalla Sim
BLI MEDLEM
Hej och välkommen till Uddevalla Sim!Här kan ni finna information om alla våra grupper, från simskola till tävlingsgrupp. Hemsidan hålls hela tiden uppdaterad så att ni medlemmar ska kunna få senaste nytt om vad som är aktuellt.

Nu finns det senaste medlemsbrevet att läsa!
2021-09-27 12:00

Äntligen är det dags för ett nytt medlemsbrev!

 

I detta medlemsbrev kan ni läsa om tävlingarna som äntligen kommit igång, månadens simmare och om vår verksamhetsansvarige Adam. Klicka HÄR för att läsa medlemsbrevet!

Nu öppnar bokningen för intensivsimskolan!
2021-09-24 13:00

Under vintern kommer vi anordna intensivsimskola! Perioderna kommer vara fem dagar kvällstid, med samma tid varje kväll.

 

Vilka grupper och tider vi kommer erbjuda kan du läsa på vår bokningssida. Klicka HÄR för att komma till sidan.

 

Hoppas vi ses!

Ordförande har ordet!
2021-09-21 15:00

Hej,

 

Nu har vi kommit en liten bit in på höstterminen och kan glädjas åt att Covid börjar släppa taget om oss. Så sakteliga återgår vi till det  ”normala” även om det kommer att ta tid. Ett tydligt bevis på detta var att vi kunde genomföra den första tävlingen på över ett och ett halvt år i och med Area USO. Även om det var en ”lightversion” så blev den väldigt uppskattad av alla deltagande klubbar och ett styrkebesked vad gäller vår förmåga att arrangera tävlingar. Ett stort tack till alla som hjälpte till!

 

Nu till helgen kommer ett 80-tal simmare från U-sim att ställa upp i Trollsimmet samtidigt som några simmare drar iväg till Väsby för en GP-tävling. Kul att det äntligen går att tävla igen.

 

Ett annat tecken på normalisering är att badet börjat släppa in allmänheten, om än i reducerad omfattning.

 

Under sommaren hade vi full fart med sommarsimskolor och ”sommarfritids” för barn och ungdomar. Dessutom bemannade vi kiosken på landbadet där några av våra simmare fick sommarjobb. En annan mycket glädjande händelse under sommaren var att bygget av den nya simhallen äntligen startats. Kör man förbi byggarbetsplatsen inses att ”point of no return” passerat. Vi kommer att få en ny simhall som står klar om knappt tre år! Till dess får vi hålla ut och hålla humöret uppe.

 

Med vänliga hälsningar

Peter Abrahamsson

Ordförande

Snart dags för Swim of Hope!
2021-08-30 15:00
Den 4 oktober är det dags för årets sponsorsim Swim of Hope! Precis som förra året ska simmarna hitta sponsorer och simma in så mycket sponsorpengar som möjligt på en timme. 50% av de insimmade pengarna kommer skänkas till Barncancerfonden!
 
Nytt för i år är att de äldsta barnen i sim- och teknikskolan kommer få möjlighet att ta Sarah-märket under samma vecka Swim of Hope är! För varje sålt märke går 10 kronor till Barncancerfonden och allt överskott skänks även från föreningen till fonden.
 
Klicka HÄR för att komma till vårt evenemang!
Nu finns det senaste medlemsbrevet att läsa!
2021-06-26 12:00

Passa på att läsa vårt senaste medlemsbrev! Bland annat kan ni läsa väl valda ord från både ordförande och chefstränaren, lära känna vår breddansvarige här på kansliet och se vilka som blev månadens simmare för mars, april och maj! Vi sammanfattar vårens händelser och blickar framåt mot hösten. Ni hittar det genom att klicka här –> Medlemsbrev 3-2021.pdf

 

Trevlig länsing!

BLI MEDLEM
Stötta föreningen!
Nyheter från våra grupper
Swim of hope 2021, 04/10 16:30 
Utmanarsim, 24/08 14:44 
Arena USO, 02/08 15:00 
SWIM of hope 2020, 15/12 11:43 
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra sponsorer