Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hej och välkommen till Uddevalla Sim!Här kan ni finna information om alla våra grupper, från simskola till tävlingsgrupp. Hemsidan hålls hela tiden uppdaterad så att ni medlemmar ska kunna få senaste nytt om vad som är aktuellt.

Julklappar från Simshopen
2020-11-24 20:39
Hej!

Rådande pandemi och aktuella restriktioner för att undvika smitta gör att vi inte kommer att kunna ha öppet Simshopen som vi önskat inför jul.  Vi försöker lösa detta på ett alternativt sätt genom att ni som önskar handla mejlar oss på simshop@uddevallasim.se senast söndag 13/12
Vi plockar därefter ihop er beställning som ni sedan kan hämta och betala i badhuscafeét.

Information vi önskar ifrån er
1. Namn på beställare samt vilken simgrupp
2. Vara/Varor ni önskar samt storlek

Storlekar kan vara svårt men vi hjälper er gärna att byta om det finns behov av detta efter julhelgen.

Håll i och håll ut!

Simshopsansvariga
Newbody efterbeställningar
2020-11-24 18:57


Ni som gjort efterbeställning av Newbody kan nu hämta era paket.
Paketen finns att hämta i café slurpen måndag- fredag 15.30-19.00
Uppdaterad information ang covid-19
2020-11-17 13:22

Regeringen har nu lagt ett nytt förslag om att sammankomster inte får ske med mer än 8 personer.

Vi vet i dagsläget inte exakt vad det innebär för idrottsrörelsen. De senaste allmänna restriktionerna för sammankomster är 300 personer och 50 personer för de skärpta reglerna, restriktionerna gäller idag nästan hela landet. Samtidigt har all träningsverksamhet för barn och ungdom kunnat fortsätta. Detta då de inte har ansetts som sammankomst. Det är också specificerat i råden.

Vi väntar på nya rekommendationer för vad som ska gälla för idrotten.
Tills vi har fått nya besked pågår all träning enligt de senaste rekommendationerna för länet och överenskommelse med badet.

Vänliga hälsningar
Adam Schön
Chefstränare/Verksamhetsansvarig
Med anledning av COVID-19
2020-11-13 15:00
Till följd av de restriktioner som är framtagna gällande COVID-19 så är Walkesborgsbadet stängt tillsvidare för allmänheten. Vilket innebär att Uddevalla Sim har badet för sig själv på eftermiddagar och helgen. Vi har gjort vissa förändringar för att kunna bedriva verksamheten på ett säkert sätt, både för tränare/ledare och  våra medlemmar.

Simskolans uppvärmning sker under den ordinarie lektionen istället för fem minuter innan den börjar för att undvika överlappning mellan grupper.

Tävlingsgruppernas träningsschema har justerats, uppdaterade träningstider finns i kalendern där ni även kan se vart grupperna ska byta om.

All vuxenverksamhet samt simidrottsskolan för 13-17 år är pausad tills vidare.

Nedan gäller för de grupper som är igång: 
- Stanna hemma från simundervisning/träning om ditt barn är förkyld eller har symptom
- Duscha och tvätta dig ordentligt före lektionerna. Om möjligt duscha hemma för att minska trängsel i duschrummen.
- Kom till badet så nära tränings/lektionsstart som möjligt. Detta för att minska trängsel i omklädningsrum och simhallen. 
- Lämna badet så snart din träning/ lektion är avslutad.
- En förälder/ barn i sim- & teknikskolan får följa med barnen och byta om samt lämna barnen till samlingen. Under lektionstid ber vi er föräldrar sitta på läktaren vid 25m bassängen eller i cafédelen. Tänk på att hålla avstånd till varandra. Undantag för Baddaren och sköldpaddan där förälder får sitta med under lektionstid om så önskas. 
Övriga grupper ber vi föräldrar lämna barnen utanför badet i största möjliga mån. 

Vi ber om förståelse för att snabba förändringar kan ske och hoppas att vi gemensamt kan hjälpas åt att hålla avstånd både i simhall och omklädningsrum.

Bingolottos skrapkalender och bingolotter till uppesittarkvällen!
2020-10-29 16:00

Julen närmar sig med stormsteg och det är dags att hjälpas åt med försäljning av Bingolottos Julkalendrar och Bingolotter till uppesittarkvällen.
 
Imorgon fredagen den 31/10 kommer vi tränare dela ut ett kuvert med julkalendrar och bingolotter till simmarna i tävlingsgrupperna i samband med deras träning. Ta möjligheten att tjäna pengar som ni kan använda till att sänka era träningsavgifter, tävlings-/ lägerkostnader. 


Om ni inte simmar i tävlingsverksamheten men är intresserade av att köpa Bingolottos Julkalendrar och Bingolotter till uppesittarkvällen så finns dem att köpa i caféet. 

Med vänliga hälsningar, 
Försäljningsgruppen 
Nyheter från våra grupper
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra sponsorer