Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hej och välkommen till Uddevalla Sim!Här kan ni finna information om alla våra grupper, från simskola till tävlingsgrupp. Hemsidan hålls hela tiden uppdaterad så att ni medlemmar ska kunna få senaste nytt om vad som är aktuellt.

Newbody & Idrottsrabatten
2020-09-08 14:00

Hej alla tävlingssimmare!

Nu är det snart dags att börja sälja Newbody & Idrottsrabatten. 
Under morgondagen den 9/9 kommer det delas ut information kring den kommande försäljningen av Newbody & Idrottsrabatten. Ta möjligheten att tjäna pengar som ni kan använda till att sänka era träningsavgifter, tävlings-/ lägerkostnader. Ett toppentillfälle att tjäna pengar alltså!

Ni registrerar er Newbody försäljning här!

Om ni inte simmar i tävlingsverksamheten men är intresserade av att köpa idrottsrabatten och stödja Uddevalla Sim så finns det att köpa i kiosken. Om ni vill handla Newbodys produkter och stödja Uddevalla Sim så klicka här. 

Med vänliga hälsningar, 
Försäljningsgruppen 

Välkommen Erica
2020-09-08 11:53
Detta är Erica och hon startade hos oss 1 september och kommer arbeta mycket i vår breddverksamhet med simskola, teknikgrupper, vuxensim. Så ni kommer se Erica på och i vatten mycket i dessa verksamheter

Lite kort om Erica

  • Ålder 21
  • Hemstad Dorotea
  • Bakgrund har simmat under 12års tid och varit aktiv som ledare i simskola 2år
  • Favoritmat Tacos (grillad)
  • Gör helst en ledig dag: Tränar gärna (ej löpning), lagar mat.    

Vi vill hälsa Erica välkommen till föreningen
Information höstens simskola
2020-08-25 12:00
Hej och välkomna till en ny period av simskola i Uddevalla Sim! 

Vi instruktörer ser fram emot en rolig höst i bassängen och väljer här att skicka ut ett informationsbrev med några viktiga saker att tänka på. I simhallen råder det skärmförbud. Vi ber er att respektera detta och låta telefonen/ surfplattan ligga kvar i väskan eller fickan under besöket. Om ni behöver ta emot/ ringa samtal eller skicka sms hänvisar vi er till Cafédelen. 

Vi påminner om att simhallen tar inträde för att komma in som deltagare i någon av våra verksamheter. Simskoleentré köps i badets kassa under badets ordinarie öppetider. Det är speciellt entrékort för sim- & teknikskolan, tänk därför på att nämna det i kassan. Badets öppetider finner ni här. 

Det är viktigt att barnen duschar ordentligt före lektionen. Detta då vi instruktörer vill ha en ren och fräsch arbetsplats i bassängen. Vi rekommenderar att barnen går på toaletten före lektionen, detta för att inte behöva bryta efter halva lektionen för toalettbesök eller använder bassängen som toalett. 

Under höstens lektioner är föräldrar välkomna första och sista lektionen. Övriga lektioner hänvisar vi till Cafédelen i simhallen. Vid speciella behov kommer förälder självklart få vara med på fler lektioner.
Undantag för baddaren där en vuxen/ barn får vara med om så önskas. Första lektionen för Baddaren rekommenderar vi att förälder inte byter om, skulle ni sedan märka att barnet inte vill gå ner i vattnet så är ni välkomna att vara med ombytta som extra stöd under lektionen. 

Force Majeure: Walkesborgsbadet är tyvärr en sliten simanläggning och de senaste åren har det varit problem med enstaka stängningsdagar som följd. Vi försöker i största möjliga mån hitta ersättningstider som någon grupp blir inställd. I de fall vi inte anser oss ha möjlighet att hitta ersättningstillfällen utgår ingen återbetalning för inställda kurstillfällen. Detta har enbart inträffat vid ett tillfälle och vi hoppas det inte ska ske igen. 

Med vänlig hälsning, 
Instruktörerna i Föreningen Uddevalla Sim
Nytt Konto
2020-08-19 19:55
Hej alla medlemmar och nya! 

Nu väntar en spännande höst framför oss! 

Vi tränare ser gärna att alla som inte redan registrerat sig inför hösten gör detta genom att boka in sig i rätt grupp uppe på funktionen BOKA HÄR

Har du antingen bokat dig via vårt gamla system kansliet online eller mail, gällande simskolan och teknikgrupper så behöver du inte göra något mer än att prova logga in med den mailadress ni uppgav vid anmälan. Detta för att kontrollera att ert konto fungerar.

Vid frågor och funderingar skicka gärna ett mail till 


Mvh
Tränare och Ledare Uddevalla Sim 


Ny Bredd-teknikansvarig
2020-08-17 12:00
Niklas kommer under en tid framöver vara tjänstledig för studier och in i föreningen kommer Caroline Andersson Ekström som började hos oss den 10e augusti som ny bredd och teknikansvarig.

Lite kort om Caroline!

  • Ålder 26 
  • Hemstad Landskrona
  • Bakgrund som simmare: simmat aktivt i 17år och på elitnivå under 5år av dessa
  • Favoritmat Grönkålsstuvning
  • Gör helst en ledig dag: plockar bär och är ute med hunden   

Vi vill hälsa Caroline välkommen till föreningen och ni kommer säkert lära känna henne bättre under hösten på kanten i simhallen. 

Nyheter från våra grupper
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra sponsorer