Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hej och välkommen till Uddevalla Sim!Här kan ni finna information om alla våra grupper, från simskola till tävlingsgrupp. Hemsidan hålls hela tiden uppdaterad så att ni medlemmar ska kunna få senaste nytt om vad som är aktuellt.

Äntligen besked från kommunen!
2021-01-22 17:00
Idag fick vi besked av kommunen att verksamheten för barn födda 2005 och senare kan starta den 1 februari! Vi jobbar löpande med att uppdatera träningstiderna i kalendern och ser fram emot att starta igång träningen i simhallen igen. Vi jobbar på att även de äldre ska få starta igång igen!
Covid-19 restriktioner
2021-01-18 14:12
Hej alla medlemmar! 

Det har kommit lite frågor kring en start av verksamheten och i dagsläget vet vi inte hur det kommer se ut. Det vi vet är att om vi får starta kommer det bli med korrigeringar för många grupper för att kunna följa restriktionerna och pandemilagen. 

Vi arbetar för fullt för att kunna hitta lösningar på detta och har skickat vidare förslag till kommunen. 

Kommunen väntar i sin tur på besked av regeringen hur dem ska agera vilket gör att vår möjlighet att påverka blir ganska liten men med en tydlig plan som vi nu har arbetat fram tillsammans med Jonas (badhuschef) så hoppas vi de kan komma med beslut så snart som möjligt.

Vi alla vill såklart komma igång igen, nuvarande restriktioner sträcker sig till den 24e januari. 


Mvh
Adam Schön
Chefstränare / verksamhetsansvarig  
Ordförande har ordet!
2020-12-22 18:00

Hej,

 

Detta året har som alla vet inte liknat något vi tidigare varit med om. Utifrån klubbens perspektiv vill jag ändå summera året med att vi utifrån omständigheterna haft ett bra år. Tack vare vår duktiga och engagerade personal har verksamheten i stort kunnat hållas igång, även om anpassningarna varit många. Antalet medlemmar ligger nästan i nivå med tidigare och ekonomiskt blir året trots allt hanterbart. Det stora tappet är givetvis att de ungefär 150 simmare som kommit så långt i sitt utövande att dom tävlar, inte har kunnat göra det. Men så har det varit för alla.

Nu kommer vi in i ett nytt år. Vaccinationsprogram drar igång och någon gång framåt sommaren får vi verkligen hoppas att läget normaliseras tillräckligt mycket för att komma igång igen med tävlandet som så många längtar efter. Men som det verkar just nu blir det nog ännu sämre ett tag till innan det vänder. Låt oss hålla tummarna att det inte tar för lång tid. För bakom våra vardagsproblem ligger mycket mänskligt lidande för alla som drabbas svårt av sjukdomen. I det perspektivet skall alla som inte drabbas vara tacksamma.

 

Avslutningsvis vill jag tacka alla som bidragit till allt vi gjort under året, jag vill tacka alla barn som vill vara del av Uddevalla sim och jag vill tacka alla föräldrar som gett oss förtroende att på olika nivåer utveckla era barns simning. Och sist men inte minst vill jag önska en riktigt God Jul och ett gott Nytt År!

 

 

Med vänliga hälsningar

Peter Abrahamsson

Information till följd av de nya restriktionerna!
2020-12-21 18:24

Efter beslut av kommunen kommer Walkersborgbadet stänga ner även för vår verksamhet till och med 24 januari. Detta innebär att sim- och teknikskolans start nu planeras till 25 januari.

 

Gällande träningsgrupperna finns möjlighet att bedriva verksamhet utomhus och i hemmamiljö. Mer specifik information om detta kommer ges vid senare tillfälle.

 

Vid frågor eller funderingar är ni hjärtligt välkomna att höra av er till kansliet. Trotts den här tråkiga utvecklingen får vi försöka göra det bästa av situationen och njuta av den kommande ledigheten!

 

Med vänliga hälsningar,

Föreningen Uddevalla Sim

Hur gick det på Swim of Hope?
2020-12-20 14:22
Ett lyckat Swim of Hope, om vi får säga det själv, där våra fantastiska simmare samlade in hela 88 935 kronor totalt, hälften av detta går till Barncancerfonden!

För mer information från årets sponsorsim, följ länken nedan!
Swim of hope 2020 »
Nyheter från våra grupper
Utmanarsim, 11/01 15:21 
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra sponsorer