SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Föreningen Uddevalla Sim
BLI MEDLEM
Hej och välkommen till Uddevalla Sim!Här kan ni finna information om alla våra grupper, från simskola till tävlingsgrupp. Hemsidan hålls hela tiden uppdaterad så att ni medlemmar ska kunna få senaste nytt om vad som är aktuellt.

Newbody
2021-04-12 13:00
Vi har nu skickat in newbody beställningarna, vi sålde totalt 1062 paket! 
 
Simmarna hämtar sitt paket i samband med träningen måndag eftermiddag den 19/4. Om man inte tränar måndag eftermiddag så får man gärna hämta sitt paket ändå eller hämta det vid nästa simträning. 
 
Betalning: Görs endast till vårt swishnummer för försäljning: 123 689 91 24, vänligen skriv simmarens namn och grupp.
 
Med vänliga hälsningar
Försäljningsgruppen
Sommarsimskola
2021-04-02 10:03

Nu är anmälan till sommarsimskolan öppen!

Klicka här för att komma till bokningssidan.

 

Sommarsimskola period 1           V.20 - V.21      
Sommarsimskola period 2           V.22 - V.23
Sommarsimskola period 3           V.24 - V.25
Sommarsimskola period 4           V.26 - V.27
Sommarsimsskoa period 5          V.28 - V.29
Information gällande Covid-19
2021-03-05 13:00
Smittspridningen i västa göraland ökar och tillföljd har vi behövt vidta åtgärder. Med start imorgon kommer det ske förändringar kring ombyte i samband med lektion/ träning. Vi får vara en person per omklädningsutrymme, samtliga medlemmar har fått ett mail utskick vad som gäller för respektive grupp. Ledarna kommer precis som tidigare hjälpa barnen i sim- & teknikskolan med ombyte. 
 
- Stanna hemma från lektion/träning om ditt barn är förkyld eller har symptom.
- Stanna hemma 5 dagar symptomfri innan ni återgår till lektion/ träning
- I väntan på provsvar ska ni agerar som om du har covid-19.
- Duscha och tvätta dig ordentligt hemma före lektion/ träning.
- Kom till badet 10 minuter före lektionen startar, ledarna släpper in er 10 minuter före lektionen              startar vid entrén. Var ombytt vid ankomst. 
- Lämna badet så snart din träning/ lektion är avslutad.
 
Mvh
Adam Schön
Chefstränare / Verksamhetsansvarig  
Äntligen besked från kommunen!
2021-01-22 17:00

Idag fick vi besked av kommunen att verksamheten för barn födda 2005 och senare kan starta den 1 februari! Vi jobbar löpande med att uppdatera träningstiderna i kalendern och ser fram emot att starta igång träningen i simhallen igen. Vi jobbar på att även de äldre ska få starta igång igen!

Ordförande har ordet!
2020-12-22 18:00

Hej,

 

Detta året har som alla vet inte liknat något vi tidigare varit med om. Utifrån klubbens perspektiv vill jag ändå summera året med att vi utifrån omständigheterna haft ett bra år. Tack vare vår duktiga och engagerade personal har verksamheten i stort kunnat hållas igång, även om anpassningarna varit många. Antalet medlemmar ligger nästan i nivå med tidigare och ekonomiskt blir året trots allt hanterbart. Det stora tappet är givetvis att de ungefär 150 simmare som kommit så långt i sitt utövande att dom tävlar, inte har kunnat göra det. Men så har det varit för alla.

Nu kommer vi in i ett nytt år. Vaccinationsprogram drar igång och någon gång framåt sommaren får vi verkligen hoppas att läget normaliseras tillräckligt mycket för att komma igång igen med tävlandet som så många längtar efter. Men som det verkar just nu blir det nog ännu sämre ett tag till innan det vänder. Låt oss hålla tummarna att det inte tar för lång tid. För bakom våra vardagsproblem ligger mycket mänskligt lidande för alla som drabbas svårt av sjukdomen. I det perspektivet skall alla som inte drabbas vara tacksamma.

 

Avslutningsvis vill jag tacka alla som bidragit till allt vi gjort under året, jag vill tacka alla barn som vill vara del av Uddevalla sim och jag vill tacka alla föräldrar som gett oss förtroende att på olika nivåer utveckla era barns simning. Och sist men inte minst vill jag önska en riktigt God Jul och ett gott Nytt År!

 

 

Med vänliga hälsningar

Peter Abrahamsson

BLI MEDLEM
Stötta föreningen!
Nyheter från våra grupper
SWIM of hope 2020, 15/12 11:43 
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra sponsorer