Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hej och välkommen till Uddevalla Sim!Här kan ni finna information om alla våra grupper, från simskola till tävlingsgrupp. Hemsidan hålls hela tiden uppdaterad så att ni medlemmar ska kunna få senaste nytt om vad som är aktuellt.

Årets sponsorsim blir Swim of Hope!
2020-10-19 18:00
För mer information om evenemanget, klicka på länken! https://bit.ly/2TaPury
Information från Simshopen- Klubbryggsäckar
2020-10-05 20:28
Nu är det dags för oss att lämna iväg första omgången klubbryggsäckar för tryck. Ni som önskar beställa en ryggsäck kan göra så genom att mejla simshop@uddevallasim.se. Pris för ryggsäck inkl namntryck är 650 kr.

Vid frågor mejla oss!

Hälsningar
SimshopsansvarigaNu är det dags för intensivsimskola!
2020-09-30 16:00
Hej alla barn och föräldrar! 

Nu kan ni boka platser i vår intensivsimskola under höstlovet! Simskolan är totalt fem tillfällen mellan måndag till fredag, grupperna simmar samma tid varje kväll. För att komma till bokningssidan klickar ni på "Boka här" i det vänstra hörnet på hemsidan.

Hoppas vi ses där!

Psst, vi har också smygöppnat anmälan för intensivsimskolan under december!


Välkommen Erica
2020-09-08 11:53
Detta är Erica och hon startade hos oss 1 september och kommer arbeta mycket i vår breddverksamhet med simskola, teknikgrupper, vuxensim. Så ni kommer se Erica på och i vatten mycket i dessa verksamheter

Lite kort om Erica

  • Ålder 21
  • Hemstad Dorotea
  • Bakgrund har simmat under 12års tid och varit aktiv som ledare i simskola 2år
  • Favoritmat Tacos (grillad)
  • Gör helst en ledig dag: Tränar gärna (ej löpning), lagar mat.    

Vi vill hälsa Erica välkommen till föreningen
Information höstens simskola
2020-08-25 12:00
Hej och välkomna till en ny period av simskola i Uddevalla Sim! 

Vi instruktörer ser fram emot en rolig höst i bassängen och väljer här att skicka ut ett informationsbrev med några viktiga saker att tänka på. I simhallen råder det skärmförbud. Vi ber er att respektera detta och låta telefonen/ surfplattan ligga kvar i väskan eller fickan under besöket. Om ni behöver ta emot/ ringa samtal eller skicka sms hänvisar vi er till Cafédelen. 

Vi påminner om att simhallen tar inträde för att komma in som deltagare i någon av våra verksamheter. Simskoleentré köps i badets kassa under badets ordinarie öppetider. Det är speciellt entrékort för sim- & teknikskolan, tänk därför på att nämna det i kassan. Badets öppetider finner ni här. 

Det är viktigt att barnen duschar ordentligt före lektionen. Detta då vi instruktörer vill ha en ren och fräsch arbetsplats i bassängen. Vi rekommenderar att barnen går på toaletten före lektionen, detta för att inte behöva bryta efter halva lektionen för toalettbesök eller använder bassängen som toalett. 

Under höstens lektioner är föräldrar välkomna första och sista lektionen. Övriga lektioner hänvisar vi till Cafédelen i simhallen. Vid speciella behov kommer förälder självklart få vara med på fler lektioner.
Undantag för baddaren där en vuxen/ barn får vara med om så önskas. Första lektionen för Baddaren rekommenderar vi att förälder inte byter om, skulle ni sedan märka att barnet inte vill gå ner i vattnet så är ni välkomna att vara med ombytta som extra stöd under lektionen. 

Force Majeure: Walkesborgsbadet är tyvärr en sliten simanläggning och de senaste åren har det varit problem med enstaka stängningsdagar som följd. Vi försöker i största möjliga mån hitta ersättningstider som någon grupp blir inställd. I de fall vi inte anser oss ha möjlighet att hitta ersättningstillfällen utgår ingen återbetalning för inställda kurstillfällen. Detta har enbart inträffat vid ett tillfälle och vi hoppas det inte ska ske igen. 

Med vänlig hälsning, 
Instruktörerna i Föreningen Uddevalla Sim
Nyheter från våra grupper
Masters, 15/10 14:45 
Simskola, 21/08 15:00 
Teknikskola, 21/08 15:00 
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra sponsorer