SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sjöstjärnan

Sjöstjärna Blå

Sjöstjärnan Blå är för barn mellan 2-3 år. 
I Sjöstjärna Blå kan man gå två terminer. Vi bygger vidare på barnets vattenvana och riktar in oss mot simning. Barnen kommer att träna benspark i både rygg och magläge och därmed lägga grunden till både crawl och ryggsim. Många övningar återkommer, " repetition är kunskapens moder". Barnen måste få möjlighet att riktigt befästa de färdigheter och övningar som de lärt sig. Många av de små stjärnorna har nu även upptäckt vattnets dragningskraft, därför kommer vi även att träna på den respekt som vi alla måste ha för vattnet. Vattnet är spännande men man måste alltid tänka på säkerheten.

 
Sjöstjärna Vit
Sjöstjärnan Vit är för barn mellan 3-3,5år
I sista steget på lägger vi ännu mer fokus på simning och Simningens ABC . Förutom att träna benspark i både rygg och magläge kommer vi nu även att kombinera det med armtag. Att kunna flyta, glida och andas ut i i vatten är saker som vi tränar på regelbundet. Precis som tidigare återkommer många övningar så att barnet får en stabil grund i sin fortsatta simutveckling. Givetvis får de även att träna på andra roliga saker, så som hopp i vattnet , göra kullerbyttor mm. 

Simmärken: I Sjöstjärnan Vit tar vi Baddaren Grön 

 

Bassäng: Undervisningsbassängen

Hur många tillfällen? Vi erbjuder 12 tillfällen/ termin, lektionen är 30minuter.

 

Pris: 1250kr i träningsavgift, tillkommer gör medlemsavgift simskola 50kr/ kalender år

Det tillkommer inga kostnader utöver tränings- & medlemsavgift.

Närmare terminsstart skickas en QR-kod ut som används för att komma in till badet.

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 04/04 10:00 
Hem, 03/02 13:00 
Hem, 15/01 14:48 
Hem, 24/10 18:30 
Hem, 24/10 11:56 
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra samarbetspartners!