SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sjölejon

Krav: För att börja i Sjölejonet ska barnen ha fyllt 7år och ha deltagit i sjöhästen tidigare. För att börja i sjölejon ska barnen ha färdigheter motsvarande Silver Pingvinen (sjöhästen) dvs kunna simma 10m sammansatt ryggsim & 10m sammansatt crawl. 

 

Mål: Nu kommer barnen att träna mer bröstsim. De simmar fortfarande både i den djupa och grunda bassängen. I sjölejonet har vi mest fokus på bröstsimsbentagen men givetvis fortsätter barnen att träna på ryggsim samt de andra simsätten. Att simma sammansatt bröstsim är svårt. Det gäller att koordinera arm och bentag och även få till andningen! Många behöver träna mycket på detta.

I den djupa bassängen får de känna på hur det är att vara i vattnet utan att kunna sätta ner fötterna. När de kan hoppa i den djupa bassängen och simma 10 meter ryggsim och 10meter på mage (bröstsim eller crawl) och simläraren står och tittar på kanten-då har de tagit Guld Pingvinen. 

 

Simmärken: I Sjölejonet tar man simmärket Guld Pingvinen och börjar även träna på fisken märkena.  

 

Bassäng: Undervisningsbassängen & 25:an

 

Pris: 1395kr i träningsavgift, tillkommer gör medlemsavgift simskola 50kr/ kalender år.

Det tillkommer inga kostnader utöver tränings- & medlemsavgift.

Närmare terminsstart skickas en QR-kod ut som används för att komma in till badet.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 04/04 10:00 
Hem, 03/02 13:00 
Hem, 15/01 14:48 
Hem, 24/10 18:30 
Hem, 24/10 11:56 
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra samarbetspartners!