SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simskola

Bäste simmare i vår simutbildningsverksamhet!

Från och med vårterminen 2010 använder sig Uddevalla Sim av Svenska Simförbundets Simlinje. Det är ett komplett simutbildningsmaterial från simskola till tävlingsverksamhet. Vissa delar har vi redan använt så det mesta kommer ni att känna igen, men lite blir nytt. Och framförallt – allt blir bättre!


Med den nya utbildningsplanen har vi ett nytt gruppsystem. Det kommer att bli färre olika gruppnivåer, mycket enklare att förstå och också mycket lättare att bli uppflyttad när barnen utvecklas mm. Precis som tidigare kommer vi i möjligaste mån att samla de barn som är nya i nybörjargrupper tillsammans och de som har varit med tidigare tillsammans. Här nedan följer lite information om grupperna, dess mål och vad varje del innehåller.


I kalendern finner ni tider för respektive grupp. Observera att vi samlas utanför entrén 10minuter före lektionen börjar.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra sponsorer