SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

NIU

Uddevalla Sim samarbetar med elitidrottsgymnasiet som är en av 23 certifierade gymnasieskolor i Sverige som erbjuder Nationell Idrottsutbildning i simning. 

 

Uddevalla Elitidrottsgymnasium, UEIG, är en del inom Uddevalla Gymnasieskola där idrottare ges en möjlighet att kombinera sina studier med en fördjupad idrottskunskap och träning mot elitnivå. Ni kan läsa mer om elitidrottsgymnasiet i Uddevalla här!

 

  • Simmarna har möjlighet att kombinera sina studier med simträning på elitnivå.  Skolan har som mål att stödja och utveckla elitsatsande elever. 

 

  • Vi har ett stort fokus på individens utveckling och kombinationen simning och skola. Utbildningen innehåller mycket träning, du kommer därmed att lära dig att strukturera upp din vardag.

 

  • Träning bedrivs både i Walkersborgsbadet och i Rimnershallen. Från hösten 2024 har vi vår nya simhall Rimnersbadet klar där undervisning kommer ske. 

 

Länkt till ansökan: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/bylink?p=2u5H5oimddl2yhnGV5rrcSKfvs00uxhq4GVhXYKTUKDYRQyOw-K6xeYMjE5kYgsN0

 

För mer info kontakta Adam: adam@uddevallasim.se

 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra samarbetspartners!