SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Försäljning

Välkommen till försäljningsgruppens sida!


Föreningen Udddevalla Sim erbjuder våra medlemmar i tävlingsverksamheten möjlighet att tjäna pengar genom försäljning av olika produkter/ saker.  Genom försäljningen har ni som simmare möjlighet att tjäna pengar som ni kan använda till att sänka era träningsavgifter, tävlings-/ lägerkostnader. 
Ett toppentillfälle att tjäna pengar helt enkelt!

Föreningen Uddevalla Sim erbjuder 1 försäljningstillfälle/termin
 

Newbody:

Sista beställningsdag: 13 oktober

Hur gör jag för att sälja nwebody?

Det går att sälja antingen via deras hemsida eller genom katalog. Vill ni sälja via deras hemsida använder ni nedan länk. Om ni hellre vill säljare via katalog så går dem att hämta i simhallen efter försäljningsstart. 

https://www.newbody.se/reg/TDHQLYG?fbclid=IwAR0j5G9QtBZxrzVn2TYtH2SmOJoxuCCxqOpIajKEnsgtSkX8ksXbUy8ycF0

 

Idrottsrabatten:

Sista dagen att redovisa betalningen och returer: 31 oktober

Om ni behöver returnerar rabatthäften så lämnar ni dem i caféet. Paketera dem i en påse eller kuvert.

OBS! Viktigt att ni skriver en lapp med både simmarens namn och vilken grupp de går i. Lämna gärna returer så snart som möjligt då det finns simmare som kan sälja fler än de har fått.

Det finns även en pärm i caféet med en namnlista där ni skriver i antal returer på respektive simmare. Alltså lapp i påsen och skriv i pärmen.

 

All redovisning skall ske till swish-nummer: 123 689 91 24. Vi tar inte emot kontanter då klubben numera är helt kontantfri (det gäller även Caféet).

 

Frågor: forsaljning@uddevallasim.se

 

Hälsningar försäljningsgruppen

 

 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra sponsorer