SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vad ska du tänka på inför tävlingar?

Information om individuella tävlingar hittar ni i sportadmin. När terminen startar så ser ni kommande tävlingar i sportadmin samt i kalendern på hemsidan. Cirka en månad före tävlingen äger rum skickar vi ut en kallelse via sportadmin där man svarar om barnet kommer eller inte kommer. PM inför tävlingar skickar vi ut senast 1 vecka före tävlingen. I PM  finns exempelvis information om vart tävlingen hålls, hur simmarna ska ta sig dit och information om eventuellt logi och kost.

 

Generellt gäller att simmaren ska ta med klubbkläder, gympaskor tävlingsdräkt/ dräkter, vattenflaska, två handdukar, simglasögon x2, badmössax2 samt mellanmål och lunch. I matsäcken är det bra att både skicka med lunch och mellanmål för hela tävlingsdagen. Tänk på att simmarna ska ha tillräckligt med energi för att tävla en hel dag. Dessa saker ska tas med vid varje tävling.

 

Vid utetävlingar ska de dessutom ta med parkas, regnkläder, fler auppsättningar kläder och en sopsäck. Om det börjar regna under tävlingen är det viktigt att ha med torra kläder man kan byta till så simmarna inte går runt med blöta kläder och fryser.

 

Intresserad av startlista och heatlist? Leta upp tävlingen på Livetiming.se! På Livetiming finns även Filarkiv där ni kan hitta filer till tävlingar, bland annat deltagarlista!

Observera att heatbegränsningar kan förekomma på tävlingar, detta innebär att simmarna inte alltid får simma allt de anmäls till.

 

Har du övriga frågor? Kontakta då ansvarig tränare, kontaktuppgifter hittar du i PM inför den aktuella tävlingen!

 

Avboknings regler tävlingar hittar ni här!

 
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra samarbetspartners!