SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Swim of hope 2024

Nu är det dags att simma Swim of Hope för fjärde året i rad.

Kan vi slå rekord iår och simma in en rejäl summa pengar?

 

Under vecka 37, vi återkommer med dagar & tider längre fram.

Nytt för iår är att även Medley grupperna kommer vara med under Swim of Hope.

 

Precis som tidigare år går 50 % av alla in simmade pengar till Barncancerfonden, 25% till Uddevalla sim och 25% till simmarens eget simmarkonto. Genom detta samarbete vill vi ge dig möjlighet att bidra med ytterligare en god insats genom din sponsorsimning.

Idag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Med din hjälp kan forskningen rädda fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Du är viktig, du kan göra skillnad.

 

Hur funkar det?

Under en timme ska du simma så långt som du kan, för din egen och för cancersjuka barns skull. Men först behöver du sponsorer. Vi har tagit fram materiel som du kan använda dig av. Det finns ett exempel på brev som du kan använda (presentationsbrev) till dina potentiella sponsorer. Det finns även ett sponsorbrev med information till sponsorn med sponsoranmälan längre ner i dokumentet. Prata med de företag/privatpersoner du vill ha sponsring från och berätta att de kan hjälpa dig att samla in pengar till Barncancerfonden och vår klubb.

 

Tänkbara sponsorer:

Hela din släkt, fråga alla! Grannar och bekanta, föräldrar i klassen, arbetskamrater till mamma och pappa. Fråga i butiker/ affärer om de vill sponsra dig. Var uppfinningsrik!

 

Vi vill att alla åtminstone försöker få minst en sponsor!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 06/07 16:45 
Hem, 05/07 16:37 
Hem, 17/06 17:25 
Hem, 16/06 08:00 
Hem, 04/04 10:00 
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra samarbetspartners!