Bidra till vår insamling till förmån för Barncancerfonden!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Swim of hope 2022

Inbjudan till Swim of Hope 2022

 

Efter förra årets succe är det nu dax att börja leta sponsorer till swim of hope 2022. Måndagen den 3 Oktober är du välkommen att simma swim of hope. Precis som förra året går 50 % av alla in simmade pengar till Barncancerfonden, 25% till Uddevalla sim och 25% till ditt eget simmarkonto. Genom detta samarbete vill vi ge dig möjlighet att bidra med ytterligare en god insats genom din sponsorsimning.

Idag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Med din hjälp kan forskningen rädda fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Du är viktig, du kan göra skillnad.

 

Hur mycket simmade vi in 2021?

Förra året simmade vi in 132 223kr varav 66 112kr sänktes till barncancerfonden. I år är målet att simma in mer pengar än vad vi gjorde 2021.

 

Hur funkar det?
Under en timme ska du simma så långt som du kan, för din egen och för cancersjuka barns skull. Men först behöver du sponsorer. Vi har tagit fram materiel som du kan använda dig av. Det finns ett exempel på brev som du kan använda (presentationsbrev) till dina potentiella sponsorer. Det finns även ett sponsorbrev med information till sponsorn med sponsoranmälan längre ner i dokumentet. Prata med de företag/privatpersoner du vill ha sponsring från och berätta att de kan hjälpa dig att samla in pengar till Barncancerfonden och vår klubb.


Tänkbara sponsorer: 

Hela din släkt, fråga alla! Grannar som har företag, föräldrar i klassen, arbetskamrater till mamma och pappa. Var uppfinningsrik!

Vi vill att alla åtminstone försöker få minst en sponsor!

 

Tider måndagen den 3/10-2022

A-gruppen 16:15-17:15

D-gruppen 17:20-18:20

E-gruppen 18:25.19:25

B-gruppen + C-gruppen 19:30-20:30

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra samarbetspartners!