SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Swim of hope 2021

Efter förra årets succe är det nu dax att börja leta sponsorer till swim of hope 2021. 

Måndagen den 4 Oktober är du välkommen att simma swim of hope. Precis som förra året går 50 % av alla in simmade pengar till Barncancerfonden, 25% till Uddevalla sim och 25% till ditt eget simmarkonto. Genom detta samarbete vill vi ge dig möjlighet att bidra med ytterligare en god insats genom din sponsorsimning. Idag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Med din hjälp kan forskningen rädda fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Du är viktig, du kan göra skillnad.

 

Hur mycket simmade vi in 2020?

Förra året simmade vi in 93 135kr varav 46 567kr skänktes till barncancerfonden. I år är målet att simma in mer pengar än vad vi gjorde 2020. Kan vi passera 100 000kr gränsen?

 

Hur funkar det?
Under en timme ska du simma så långt som du kan, för din egen och för cancersjuka barns skull. Men först behöver du sponsorer. Vi har tagit fram materiel som du kan använda dig av. Det finns ett exempel på brev som du kan använda (presentationsbrev) till dina potentiella sponsorer. Det finns även ett sponsorbrev med information till sponsorn med sponsoranmälan längre ner i dokumentet. Prata med de företag/privatpersoner du vill ha sponsring från och berätta att de kan hjälpa dig att samla in pengar till Barncancerfonden och vår klubb.


Tänkbara sponsorer: 

Hela din släkt, fråga alla! Grannar som har företag, föräldrar i klassen, arbetskamrater till mamma och pappa. Var uppfinningsrik!

Vi vill att alla åtminstone försöker få minst en sponsor!

 

Tider måndagen den 4 Oktober

A-gruppen 16:15-17:15

B-gruppen 17:20-18:20

Medley Vit+ Blå 18:25.19:25

C-gruppen 19:30-20:30

Sarah märket:

Under vecka 40 (4-10/10) kommer barn som går i pirayan, hajen, crawl nybörjare samt crawl 20-23 ha möjlighet att ta Sarah märket. För varje sålt Sarah märke går 10 kronor till Barncancerfonden, Föreningen Uddevalla Sim kommer skänka överskottet till Barncancerfonden. Sarah märket kostar 45kr. 

För att ta Sarahmärket ska man göra följande: 

  • Dyka från kanten / startpallen. 
  • Kicka 5 fjärilskickar undervattnet 
  • Simma 25meter under 55,48 sekunder som är Sarahs världsrekord på 100m fjärilssim.

Antingen gör man alla tre momenten i ett, eller så gör man momenten var för sig.

 

Klicka här för att komma till vår insamling på barncancerfondens hemsida.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra sponsorer