SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till D-gruppen Äldre!

 

D-Gruppen Äldre är vårt första steget i vår tävlingsverksamhet för simmare som är 13år & äldre. Gruppen har möjlighet att träna fyra gånger per vecka och har som mål att delta på US-cupen samt andra tävlingar i närliggande område. Simmarna har även som mål att klara av 100-distanser i samtliga simsätt på ett regelrätt sätt. Tävlingarna som gruppen deltar i är i huvudsak geografiskt närliggande tävlingar, de får även prova på att åka på läger.

 

Utöver vattenträning får simmarna även grundläggande utbildning i landträningsprogram och uppvärmning.

 

Utrustning vid träning för D-gruppen äldre är:

  • Fenor
  • Meshbag
  • Platta 

Ni kan läsa mer om föreningens strategi 2025 samt förväntningsdokument här. 

 

Intresserad av att hjälpa till som funktionär på tävlingar? Kontakta vårt funktionärsteam! Mer information hittar du här.

 

Som medlem har du även tillgång till vår medlemsapp SportAdmin. I appen kan du bland annat se 
gruppens träningstider, kommande tävlingar, nyheter från föreningen och ta del av medlemserbjudanden från våra samarbetspartners. I medlemsappen kan du även frånvaroanmäla dig vid sjukdom eller annat förhinder. Ni klickar i ej tillgänlig och lägger en kommentar om så önskas. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 06/07 16:45 
Hem, 05/07 16:37 
Hem, 17/06 17:25 
Hem, 16/06 08:00 
Hem, 04/04 10:00 
 
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!
Våra samarbetspartners!